Logo Timeff

TIMEFF en Interactive Studios lanceren digitaal patiënten platform

interactive-studios-logo@2x

Bi-directionele koppeling tussen TIMEFF EPD en patiënt communicatie apps van Interactive Studios

TIMEFF en Interactive Studios, ontwikkelaar van eHealth oplossingen en onlangs bekroond met een Dutch Interactive Award 2017, gaan samenwerken om een bi-directionele koppeling te leggen tussen de software en apps van Interactive Studios en het EPD van TIMEFF. Hiermee kunnen zorginstellingen gebruik maken van een link tussen het EPD van TIMEFF en de producten van Interactive Studios. Een primeur voor de Nederlandse markt.
In TIMEFF Online worden de producten OnlinePROMS, Patient Journey App en Zakkaartjes App gekoppeld aan het EPD van TIMEFF. Deze koppeling betekent een verbetering van communicatie tussen patiënt en behandelaar en een algemene verbetering van de kwaliteit van de te leveren/geleverde zorg. Behandelaars kunnen vanuit het EPD van TIMEFF, via de apps van Interactive Studios, communiceren met hun patiënten. Bvb de patiënt informeren zodat hij precies weet wat hem te wachten. De informatie die vanuit de patiënt terugkomt, wordt vervolgens rechtstreeks in het EPD van TIMEFF verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de behandelaar op één plek de meest recente patiëntgegevens heeft, waardoor deze de optimale zorg kan geven.

Thomas Timmers, directeur van Interactive Studios: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Door onze systemen aan elkaar te koppelen kun je het beste halen uit beiden. Met onze applicaties faciliteren wij digitale communicatie tussen meer dan 130.000 patiënten en hun behandelaars. Wij zijn verheugd in TIMEFF een partner gevonden te hebben die onze visie deelt dat deze communicatie beter wordt als deze rechtstreeks gekoppeld is aan het EPD.”

Liam Verheul, directeur van TIMEFF: “Door de samenwerking met Interactive Studios adresseren we de laatste schakel in de keten, nl. de communicatie met de patiënt. We hebben de handschoen opgepakt om de hegemonie van de bestaande garde te doorbreken: we maken een eind aan gesloten systemen. Dit sluit naadloos aan bij onze visie dat we, in de gezondheidszorg, technologie moeten gebruiken om samen te werken. Alleen zo kom je tot de beste, duurzame zorg.”

 

  • TIMEFF EPD is een robuust EPD/ERP software waarin alle medische en financiële bedrijfsprocessen op elkaar worden afgestemd en inzichtelijk worden gemaakt in één systeem.
  • Met OnlinePROMS kan een zorginstelling de effectiviteit van behandelingen meten middels vragenlijsten. Door deze vragenlijsten periodiek en op vaste momenten gedurende het traject aan patiënten aan te bieden geven PROMS zowel op individueel- als op groepsniveau extra inzichten op de geleverde zorg.
  • Patient Journey App draagt bij aan optimale communicatie tussen arts en patiënt. Middels een persoonlijke tijdlijn, aangevuld met push notificaties ontvangt de patiënt alle relevante informatie over zijn behandeling op het juiste moment.
  • Zakkaartjes App is een slimme manier om medewerkers van zorginstellingen te voorzien van alle procedures en protocollen in één handige app. De Zakkaartjes App is onlangs bekroond met een Dutch Interactive Awards 2017


Over Interactive Studios

Interactive Studios ontwikkelt custom software, websites en apps voor diverse klanten als ABN Amro en Achmea. Sinds 2012 is Interactive Studios actief in de gezondheidszorg met OnlinePROMS, Patient Journey App en Zakkaartjes App. Momenteel gebruiken ruim 55 zorginstellingen de eHealth producten van Interactive Studios. Met haar eenvoudige, innovatieve software oplossingen maakt Interactive Studios een groot verschil in de gezondheidszorg. Meer info is te vinden op www.interactivestudios.nl