Logo Timeff

Worldeye Netherlands kiest voor TIMEFF

175x175 web homepage-2

ROTTERDAM, 30 mei 2017 – Worldeye Nederland, specialist op het gebied van oogzorg, heeft een overeenkomst gesloten met TIMEFF, ontwikkelaar van EPD software. TIMEFF draagt zorg voor de levering en implementatie van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) voor haar oogkliniek in Amsterdam. Met het systeem van TIMEFF heeft Worldeye de basis gelegd om haar op klanttevredenheid gebaseerde aanpak verder door te voeren in de organisatie en zich puur kan focussen op de kwalitatieve oogzorg.

Om de groei en ontwikkeling van de oogkliniek in goede banen te leiden, ontstond de behoefte aan één systeem waarin alle medische- en financiële bedrijfsprocessen op elkaar zijn afgestemd. Na een uitvoerige selectieprocedure heeft Worldeye Nederland gekozen voor TIMEFF vanwege de volledigheid van het systeem, haar uitgebreide ervaring in oogklinieken en de klantgerichte houding.

Jacco Vroegop, Clinical Director van Worldeye Nederland: “In het voortraject heeft de flexibiliteit van TIMEFF mij enorm geholpen om de kliniek in Nederland van de grond te krijgen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat TIMEFF, ook door haar uitgebreide ervaring in oogheelkundige klinieken, juist dat stukje extra kan bieden dat wij nodig hebben om onze kliniek optimaal te besturen.

Frans Dirk Passer, Sales Manager bij TIMEFF: “De missie van TIMEFF om de zorg transparant en betaalbaar te maken, was een erg goede match met de doelstelling van Worldeye Nederland om de hoogst mogelijke standaard in oogzorg te leveren. Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking met Worldeye Nederland”.

 

Over Worldeye Nederland
Worldeye is een dochtermaatschappij van het Turkse Dünyagöz. Dünyagöz, opgericht in 1996, is gefocust op oogzorg en bedient met meer dan 2000 medewerkers bijna 1 miljoen cliënten per jaar in 23 klinieken in Turkije, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Azerbeidzjan en Georgië. In maart heeft Worldeye een vestiging geopend in Amsterdam geleid door medisch directeur Prof. Dr. Ioannis Pallikaris, bedenker en grondlegger van de LASIK oogchirurgiemethode. Meer info is te vinden op www.worldeye.nl.