Logo Timeff

TIMEFF

Volledig op maat ingerichte software, waardoor iedere medewerker realtime inzicht heeft in de voor hem of haar relevante informatie

Meer weten? Neem contact op.

ZBC en EPD software

TIMEFF is een geïntegreerde software toepassing voor zorginstellingen, waarin alle bedrijfsprocessen van het centrum op elkaar zijn afgestemd.

Zo biedt TIMEFF naast het onmisbare EPD ook documentmanagement, planning van patiënten en medewerkers. Daarnaast zijn alle denkbare informatie- processen binnen TIMEFF onder te brengen. Denk hierbij aan HR integratie, COV-controle, DBC/DOT declaratie, facturatie van onverzekerde zorg, koppeling van apparatuur aan TIMEFF, inkoopbeheer, voorraadbeheer, contractbeheer, ZKN audit faciliteit, omzetplafonds, VMS, inzichten in KPI’s en management rapportage. Zaken waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken hebt.

Zoals wij zeggen: één werkelijkheid voor de gehele kliniek.

  • Een flexibel en geïntegreerd systeem waarbij u niet werkt met standaard processen, maar dat de optimale werkwijze voor uw kliniek faciliteert.
  • Het dubbel invoeren of dupliceren van gegevens is niet langer noodzakelijk.
  • Informatie en overzichten naar individueel instelbare voorkeuren. Geen versnipperde individuele Excel sheets en losse systemen meer.
  • Er wordt geen tijd meer verspild aan het zoeken naar informatie die van belang is voor het dagelijks werk. Een besparing van gemiddeld 25 minuten per medewerker per dag.
  • Een minimum aan administratieve lasten, waardoor uw medewerkers efficiënter kunnen werken en meer tijd hebben voor hun primaire (zorg-) taken.