Logo Timeff

Een gedreven team met hart voor de klant

Kennis, commitment en klantgerichtheid zorgen voor een goed werkend systeem, gedragen door uw medewerkers

Meer weten? Neem contact op.

Over TIMEFF

Uit grote passie voor ICT en met de droom om de zorg transparant en betaalbaar te maken, werd TIMEFF in 2011 opgericht. Op dat moment ontstond het robuuste geïntegreerde EPD/ERP-systeem waarin alle medische en financiële bedrijfsprocessen van zorginstellingen zijn verwerkt en op elkaar zijn afgestemd.

Met TIMEFF bestuurt u zowel het primaire zorgproces als de ondersteunende processen, zoals de Patient Journey, de financiële afhandeling met zorgverzekeraars en algemene operationele en financiële besturing van uw kliniek. De software wordt op maat ingericht waardoor iedere medewerker binnen uw kliniek direct en realtime inzicht krijgt in de voor hem of haar benodigde informatie. Kortom: één werkelijkheid voor uw gehele kliniek.

Missie & Visie

In de zorg draait het om de patiënt. De missie van TIMEFF is dan ook om artsen en behandelaars in staat te stellen om, zo snel als mogelijk, de best mogelijke zorg aan patiënten te geven, binnen de veranderende wet- en regelgeving, met een minimum aan administratieve belasting. Om dit vorm te geven, bouwen wij nu aan de kliniek van de toekomst, samen met onze stakeholders: patiënten, artsen en verzekeraars. Wij geven de leiding van klinieken de managementinformatie die real-time de business helpt verbeteren en geven artsen informatie die de situatie van de patiënt inzichtelijk maakt. Met TIMEFF is werken zowel arts als management vanuit één realiteit en zijn nooit meer afhankelijk van andere systemen. Hierdoor wordt de zorg weer transparant en betaalbaar. 

Kernwaarden

Binnen TIMEFF worden de volgende kernwaarden uitgedragen en leefregels nagejaagd:

  Alert en adaptief

 • We volgen de turbulentie in de wet- en regelgeving en laten onze klanten niet wachten met het implementeren van de veranderingen
 • Vandaag is vandaag. Morgen kan alles anders zijn
 • We omarmen die veranderende wereld
 • Kennis en lerend vermogen maken hierbij het verschil

Veeleisend en volhardend voor onze klant, elkaar en ons werk

 • We vragen veel van onze mensen en het systeem en geven niet op voordat alles en altijd overal werkt
 • We zijn hulpvaardig & flexibel
 • We leveren topkwaliteit

Direct en duidelijk

 • We maken de zaken niet ingewikkelder dan ze zijn en zeggen waar het op staat
 • We houden ons aan ons woord
 • We zijn integer
 • We stellen ons professioneel op

 

De kern van het team

Het TIMEFF-team bestaat uit gedreven professionals die iedere dag weer tot het uiterste gaan om de software in te zetten om zorginstellingen te optimaliseren. Naast onze toegewijde consultants en database analisten met gedegen kennis van zowel de zorg als ICT, bestaat het kernteam uit de volgende krachten:

Allen 3

 

Massimo Rizzo – Oprichter & Chief Architect

Oprichter van TIMEFF en visionair achter het ERP/EPD-systeem. Heeft een sterke achtergrond in medische ICT en ruim 35 jaar ervaring. Is de ultieme uitdager en innovator met Italiaans temperament.

 

Liam Verheul – Commercieel Directeur

Commercieel directeur van TIMEFF en ervaren bedrijfskundige met een achtergrond in commercie, telecom en ICT. Opereert dan ook het liefst op dat snijvlak. Brengt structuur en overzicht.

 

Frans Dirk Passer – Sales Manager

Sales Manager met gedegen kennis van ICT en organisatieontwikkeling; vanaf het begin betrokken bij TIMEFF. Is bijzonder verbindend en creatief. Geeft richting en heeft groot omvormend vermogen.

 

Piotr Chabot Stadhouders – Lead Developer

Lead developer van TIMEFF en al jaren de rechterhand van Massimo. Opgeleid aan de TU Delft als Technisch Informaticus en denkt in oplossingen.

 

Mike Dohmen – Lead Consultant

Lead consultant van TIMEFF. Heeft een academische achtergrond in zowel BMG als bedrijfskunde en ervaring als kliniekmanager in oogheelkunde. Gedreven, met passie om te leren, elke dag opnieuw.