Logo Timeff

Privacy Proof zaken doen

Om onze kennis te vergroten op het gebied van zorg en ICT nemen we regelmatig deel aan relevante lezingen en workshops. Onlangs hebben we een kennissessie bijgewoond van Pellicaan advocaten over ‘privacy proof’ zaken doen. Onderwerpen als ‘cyber security’ en de veranderingen in het privacyrecht kwamen hierbij aan de orde. In deze blog vind je […]


Lees meer ›

TIMEFF brengt haar EPD naar de revalidatiemarkt

ORTIUS, een nieuwe instelling voor medisch specialistische revalidatiezorg, is live gegaan met het EPD van TIMEFF. Hiermee beschikt ORTIUS over één geautomatiseerde omgeving voor alle medische- en financiële bedrijfsprocessen dat voldoet aan de complexe planningsvoorwaarden in de revalidatiezorg. ORTIUS zet daarnaast ook TIMEFF Online in voor relevante en persoonlijke patiëntbeleving.


Lees meer ›

Event l ZKN Congres 2017 op 15 juni 2017

Op 15 juni is TIMEFF aanwezig op het ZKN congres 2017, het congres speciaal voor leden en relaties van ZKN. Onder het thema ‘Anders, beter!’ zullen onderscheidende en inspirerende voorbeelden uit de medisch-specialistische praktijk de revue passeren. Op dit event zal ook Interactive Studios aanwezig zijn, met wie TIMEFF onlangs een samenwerkingsverband heeft aangekondigd. Meer […]


Lees meer ›

TIMEFF en Interactive Studios lanceren digitaal patiënten platform

TIMEFF en Interactive Studios, ontwikkelaar van eHealth oplossingen en onlangs bekroond met een Dutch Interactive Award 2017, gaan samenwerken om een bi-directionele koppeling te leggen tussen de software en apps van Interactive Studios en het EPD van TIMEFF. Hiermee kunnen zorginstellingen gebruik maken van een link tussen het EPD van TIMEFF en de producten van Interactive Studios. Een primeur voor de Nederlandse markt.


Lees meer ›

TIMEFF gaat samenwerkingsverband aan met ZKN

24 april l TIMEFF gaat een samenwerkingsverband aan met brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Hiermee zullen we onder andere participeren in bijeenkomsten van de ZKN Academie en zijn aanwezig tijdens het ZKN congres op 15 juni in CORPUS.


Lees meer ›

Worldeye Netherlands kiest voor TIMEFF

Worldeye Nederland heeft een overeenkomst gesloten met TIMEFF voor de levering en implementatie van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) voor haar nieuw op te richten oogkliniek in Amsterdam. Worldeye is een dochtermaatschappij van het Turkse Dünyagöz.


Lees meer ›