Logo Timeff

Kliniek Bloemingdael kiest voor EPD van TIMEFF

Kliniek Bloemingdael, gespecialiseerd in cosmetische plastische chirurgie, kiest voor het EPD van TIMEFF. TIMEFF zal zorgdragen voor de implementatie en inrichting van één geïntegreerd platform dat de processen binnen de kliniek zal ondersteunen. Het EPD onderscheidt zich doordat het geen standaardproces oplegt, maar zich vormt naar de processen van de kliniek. Het zal ingericht worden zodat het voldoet aan de complexe procesgang en planning van de cosmetische plastische chirurgie.


Lees meer ›

VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp kiest voor TIMEFF

Fertiliteitskliniek VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp gaat samenwerken met TIMEFF. TIMEFF zal zorgdragen voor een optimalisatieslag van het planningsproces, patiëntregistratie- en het (DBC) declaratieproces. Daarnaast zal TIMEFF verdere gegevensuitwisseling mogelijk maken met het Landelijk Specialistisch Fertiliteit Dossier (LSFD).


Lees meer ›

Mohs Klinieken kiest voor EPD van TIMEFF

Mohs Klinieken, een gerenommeerd ZBC met 4 vestigingen op het gebied van oncologische, algemene, flebologische en cosmetische dermatologie, heeft TIMEFF gekozen als haar EPD voor de toekomst. Hiermee gaat Mohs Klinieken werken vanuit één geautomatiseerde omgeving voor dossiervoering, patiëntlogistiek en financiën. Daarnaast beschikt het EPD ook over de Mohs tekenmodule dat aansluit op de werkwijze van de bekende operatietechniek Mohs micrografische chirurgie.


Lees meer ›

TIMEFF behaalt NEN 7510 en ISO/IEC 27001 certificering

TIMEFF is NEN 7510 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd! En daar zijn we trots op. In slechts 10 weken tijd heeft TIMEFF zowel het ISO/IEC 27001 als het NEN 7510 certificaat behaald. Vanaf april is TIMEFF intensief bezig geweest met het certificeringstraject en is in juli afgesloten met een succesvolle audit.


Lees meer ›

Privacy Proof zaken doen

Om onze kennis te vergroten op het gebied van zorg en ICT nemen we regelmatig deel aan relevante lezingen en workshops. Onlangs hebben we een kennissessie bijgewoond van Pellicaan advocaten over ‘privacy proof’ zaken doen. Onderwerpen als ‘cyber security’ en de veranderingen in het privacyrecht kwamen hierbij aan de orde. In deze blog vind je […]


Lees meer ›