Logo Timeff

Kennissessie RZ17

logo-20160816113636

Woensdagavond 7 december stond bij TIMEFF volledig in het teken van RZ17 en de bijbehorende wijzigingen. In samenwerking met LS&H Lawyers, organiseerden wij onze eerste kennissessie om onze klanten te informeren over de impact hiervan.

Nicole Kien van LS&H Lawyers beet het spits af door RZ17 te belichten vanuit een juridisch perspectief. Als gerenommeerde advocaat in de Life Sciences en Health sector, vertelde zij ook over de onderlinge dienstverlening, het hoofdbehandelaarsschap, onderhandelingen met zorgverzekeraars en vraagstukken omtrent substitutie. Daarna informeerde onze senior consultant Mike Dohmen het gezelschap over de veranderingen binnen TIMEFF.  De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

Mede dankzij de grote groep enthousiaste klanten en hun prikkelende vragen, kijken wij terug op een zeer geanimeerde en interactieve bijeenkomst en voor ons een grote motivatie om deze kennissessies vaker te organiseren. Heb je interesse om de volgende kennissessie bij te wonen? Houd dan onze website in de gaten.